OG може бути дискваліфікована з закритої кваліфікації на The International 2024OG може бути дискваліфікована з закритої кваліфікації на The International 2024

Представники OG повідомили, що склад клубу Dota 2 можуть виключити зі списку учасників закритої кваліфікації на The International 2024 для Західної Європи. Інформація про це з’явилася у соцмережах організації.

Дискваліфікація команди можлива у разі, якщо у наступному матчі відбірного турніру колектив не зможе виступити основним ростером, що порушить правила, встановлені організаторами відбіркового циклу. При цьому, згідно з заявою OG, існує ймовірність, що на грі не зможе бути присутнім Себастьян Ceb Дебс, який вже пропустив зустріч з Entity.

Раніше точну причину відсутності Ceb не розкривали. Однак із заяви OG стало відомо, що він пропустив гру, оскільки найближчим часом чекає на народження дитини. У клубі зазначили, що ще в травні намагалися домовитися з PGL про можливість зробити виняток у випадку, якщо Дебс не зможе взяти участь у певних іграх, але організатори дозволили використовувати стендин лише один раз, проігнорувавши факт, що період пологів може затягнутися, а гравець захоче бути у цей час зі своєю родиною.

В OG зазначили, що розуміють необхідність правила, що забороняє заміни, але заперечують його застосування в контексті ситуації з Ceb. «Це неприйнятно, непрофесійно та виставляє кіберспорт у невигідному світлі. Наша індустрія робить крок назад, коли ухвалюються такі рішення», — йдеться у заяві організації.

Закрита кваліфікація на TI13 для Західної Європи відбувається з 19 по 23 червня в онлайні. Колективи розігрують два слоти на LAN. 21 червня OG з Олександром Immersion Хмелевським воювала з Entity у півфіналі віннерів і поступилася з рахунком 1:2. При цьому команда не втратила шансів зіграти на TI. 22 червня у OG призначений матч проти Natus Vincere Junior.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *