Директор Ерік Вендел та сам гравець спростували чутки про перехід у Team LiquidДиректор Ерік Вендел та сам гравець спростували чутки про перехід у Team Liquid

Директор з кіберспорту в Ninjas in Pyjamas Ерік Вендел прокоментував чутки про інтерес Team Liquid до снайпера складу шведської організації з CS2 Артема r1nkle Мороза. У розмові з журналістами Dust2.se він зазначив, що клуб не планує розлучатися із гравцем.

«Він [r1nkle] не хоче нікуди йти. Він любить свою команду, і, звичайно, ми хочемо зберегти його», – заявив Вендел. Пізніше і сам Мороз підтвердив свою задоволеність нинішнім клубом.

“З приводу команди та результатів можу сказати, що дуже радий бути там, де я зараз перебуваю, і дуже чекаю початку нового сезону,” – заявив r1nkle.

Про те, що Team Liquid може викупити контракт r1nkle, раніше повідомив журналіст Річард Льюїс, посилаючись на джерело, знайоме із ситуацією. Проте він уточнив, що користувачам слід сприймати цю інформацію з часткою скепсису.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *