Кейтлін Amouranth Сірагуса стала співвласницею кіберспортивної організації Wildcard GamingКейтлін Amouranth Сірагуса стала співвласницею кіберспортивної організації Wildcard Gaming

Відома стрімерка Кейтлін Amouranth Сірагуса оголосила у соціальній мережі X про своє нове придбання – частку в кіберспортивній організації Wildcard Gaming. За словами Сірагуси, вона вважає, що кіберспортивна індустрія вже досягла стабільності після кількох років бурхливого розвитку, що робить цей момент відповідним для інвестицій.

Співвласник Wildcard Gaming Джон Гріффін висловився про нову партнерку дуже позитивно: «Кейтлін не просто масштабна особистість, вона неймовірно розумна бізнес-леді. Вона вдумлива та розважлива, як і ми. Її вплив на нашу організацію буде негайним».

Крім інвестицій у кіберспорт, Amouranth також володіє декількома заправними станціями, має частку в мережі роздрібних магазинів 7-Eleven, інвестувала у фірму з виробництва товарів для басейнів, а також придбала акції Activision Blizzard, VISA та S&P Global. Стрімерка планує жити на дохід від цих вкладень після завершення своєї стрімінгової кар’єри.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *