Геймер зіграв у Counter-Strike 2 за допомогою кубика РубікаГеймер зіграв у Counter-Strike 2 за допомогою кубика Рубіка

Ентузіаст під ніком The Unlimited Guy знову здивував спільноту геймерів, опублікувавши на YouTube відео, в якому він грає у популярну гру Counter-Strike 2, використовуючи для керування кубик Рубіка. За словами блогера, він налаштував кубик таким чином, щоб повороти його сторін відповідали за становище камери, стрибки персонажа та його стрілянину.

Counter-Strike 2 – не перша гра, у яку The Unlimited Guy зіграв з використанням нестандартних пристроїв. Раніше він також продемонстрував свої вміння у Fortnite та A Difficult Game About Climbing, використовуючи незвичайні контролери.

Цікаво, що The Unlimited Guy не єдиний, хто дивує геймерів нестандартними методами гри. Один із стримерів завершив проходження складної гри Elden Ring за допомогою електронного саксофону, при цьому не отримавши жодних втрат. Це досягнення також стало справжньою сенсацією серед фанатів гри.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *