Liquid пересаджує cadiaN на лаву запасних для вивчення можливостей трансферуLiquid пересаджує cadiaN на лаву запасних для вивчення можливостей трансферу

17 червня стало відомо, що Kasper “cadiaN” Møller був виключений з активного складу Team Liquid з метою дослідження можливостей трансферу. Нідерландська організація повідомила про це, наголошуючи на необхідності перегляду подальших кроків у кар’єрі данця.

Каспер приєднався до Team Liquid у грудні 2023 року і за цей період показав рейтинг 1.07 і вражаючі 62.7% перемог на картах. Відзначивши його потенціал, організація заявила про тісну співпрацю над майбутніми кроками гравця.

Liquid виражає впевненість у подальшому успіху cadiaN і обіцяє продовжувати вивчати всі можливі варіанти його розвитку.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *