FURIA Esports на межі підписання Феліппе skullz Медейроса з Team LiquidFURIA Esports на межі підписання Феліппе skullz Медейроса з Team Liquid

Бразильський кіберспортсмен Феліппе “skullz” Медейрос може продовжити кар’єру у складі FURIA Esports за CS2. Про це із посиланням на власні джерела повідомив портал Dust2.com.br.

На момент публікації матеріалу FURIA Esports веде переговори про трансфер skullz з Team Liquid, яку представляє гравець. За інформацією журналістів, обговорення деталей угоди триває вже кілька днів, і обидві сторони зацікавлені у її успішному завершенні.

Якщо трансфер відбудеться, skullz замінить у FURIA Esports Кейка “kye” Бертолуччі, який був виключений із основного складу клубу 11 червня. Раніше повідомлялося, що бразильська організація зацікавлена ​​у підписанні Жоао “felps” Васконселлоса.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *