G2 Invictus Gaming перемогла Azure Ray і вирушила на The International 2024 з Dota 2G2 Invictus Gaming перемогла Azure Ray і вирушила на The International 2024 з Dota 2

У фіналі нижньої сітки закритої кваліфікації на The International 2024 з Dota 2 для китайського регіону команда G2 Invictus Gaming здобула перемогу над Azure Ray з рахунком 2:1. Гравці Джіан “xNova” Вейяпа гарантували собі місце на найпрестижнішому турнірі року.

Azure Ray, не здолавши G2 Invictus Gaming, втратила шанси на участь у TI13. Перший слот від китайського регіону забрала Team Zero. Детальніше про результати та події кваліфікаційного процесу можна дізнатися у відповідному матеріалі.

Раніше переможцем регіональних кваліфікацій Північної Америки стала команда nouns.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *