Revenant з NBK та Nivera отримує останній інвайт на Skyesports Championship в ІндіїRevenant з NBK та Nivera отримує останній інвайт на Skyesports Championship в Індії

Команда Revenant, в складі якої виступають відомі гравці Натан “NBK” Шмітт та Набіль “Nivera” Бенрлітом, офіційно отримала запрошення на міжнародний LAN-турнір Skyesports Championship, що відбудеться в Індії. Це стало відомо з офіційних джерел організаторів турніру.

Skyesports Championship пройде з 23 по 28 липня та збере команди з усього світу, включаючи Eternal Fire, Mongolz, BetBoom Team, Aurora та Furia. Окрім іноземних учасників, у турнірі візьмуть участь і переможці регіональних кваліфікацій у Європі та Індії.

Додаткову увагу приковує той факт, що індійська команда тільки недавно оформила свій склад для участі у CS-турнірах, що робить їхню гру особливо інтригуючою.

Призовий фонд чемпіонату становитиме 200 тисяч доларів, що додає змаганням додатковий стимул для команд.

Зазначимо, що склад команди Revenant на цей турнір буде включати також Adex, Launx та Reiko, що робить їх одними з фаворитів змагань.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *