Колишнього кіберспортсмена Yaharong затримано за підозрою у вбивстві в В'єтнаміКолишнього кіберспортсмена Yaharong затримано за підозрою у вбивстві в В'єтнамі

Колишній професійний гравець у League of Legends, Лі Yaharong Чан Юй, був затриманий в’єтнамською поліцією під час драматичного інциденту в одному з місцевих готелів. За повідомленнями місцевих ЗМІ, Чан Юй підозрюється у вбивстві молодої жінки, яка з ним перебувала в номері.

Згідно з даними слідства, конфлікт між Yaharong та його супутницею розпочався з нещодавнього відмови жінки відповісти на його аванси, що спричинило його гнівну реакцію. Слідчі стверджують, що у ході сварки Yaharong задушив дівчину подушкою. Після злочину спортсмен намагався вчинити самогубство, стрибнувши з 65-го поверху готелю, проте був затриманий правоохоронцями до того, як міг це здійснити.

Лі Чан Юй відомий у світі кіберспорту під псевдонімом Yaharong і мав успішну кар’єру з 2016 по 2022 рік, включаючи виступи за команду Jin Air Green Wings у Південній Кореї та DetonatioN FocusMe в Японії. За даними Esports Earnings, він заробив приблизно $46 тисяч упродовж своєї кар’єри.

Наразі Лі Чан Юй знаходиться під вартою, йому готуються пред’явити звинувачення у вбивстві. В’єтнамська поліція продовжує розслідування цієї справи.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *