Ninjas in Pyjamas впевнено вийшли у плей-офф YaLLa Compass 2024Ninjas in Pyjamas впевнено вийшли у плей-офф YaLLa Compass 2024

На турнірі YaLLa Compass 2024 команда Ninjas in Pyjamas здобула впевнену перемогу над Sashi Esport у групі А за CS2. Гра, що відбулася на Vertigo, завершилася з рахунком 13:7 на користь Ninjas in Pyjamas. Гравці під керівництвом Алехандро “ALEX” Масанети продемонстрували високий рівень гри та забезпечили собі місце в плей-офф чемпіонату.

Тим часом, Sashi Esport завершила свій виступ на турнірі, а команда Олівера “IceBerg” Берга отримала призові $8 тисяч. У конкуренцію також вилетіли Heroic та ENCE.

YaLLa Compass 2024 триває з 5 по 8 червня і зібрав найсильніші колективи для змагань за призовий фонд у розмірі $400 тисяч. Слідкуйте за розкладом та результатами івенту у наших репортажах, щоб бути в курсі найсвіжіших подій світу кіберспорту.

Шостак Жанна

Від Шостак Жанна

Журналістка з великим досвідом у сфері кіберспорту. Вона спеціалізується на висвітленні найбільших турнірів, інтерв'ю з професійними гравцями та аналітиці матчів. Її публікації вирізняються глибиною аналізу та розумінням ключових аспектів ігрових стратегій. Жанна відома своїм прагненням до детального висвітлення подій та глибокого занурення в контекст кіберспортивних змагань, що робить її матеріали не тільки інформативними, але й цікавими для широкої аудиторії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *