Heroic перемагає Natus Vincere та забезпечує собі місце в плей-офф на IEM Dallas 2024Heroic перемагає Natus Vincere та забезпечує собі місце в плей-офф на IEM Dallas 2024

На міжнародному турнірі з CS, Intel Extreme Masters (IEM) Dallas 2024, команда Heroic вразила своїх фанатів вражаючою грою, виграючи над Natus Vincere з рахунком 2:0. Після напруженого протистояння на Nuke, де Heroic здобула перемогу з рахунком 13:8, вони продемонстрували свою майстерність ще раз на Mirage, завершивши гру з рахунком 13:9.

Ця перемога принесла Heroic кваліфікацію в плей-офф турніру, а їхній суперник у наступному раунді буде визначено з пари BIG – Virtus.pro. Зустріч за вихід у плей-офф запланована на 30 травня, о 2:00.

Звільнення Natus Vincere означає, що їхнє пригнічення в цьому турнірі завершилося на 9-12 місці, але вони все ж заробили собі $5 тис. з призового фонду в розмірі $250 тис. та гарантований слот на IEM Cologne 2024.

IEM Dallas 2024 триватиме з 27 травня до 2 червня в США, і команди ще матимуть можливість продемонструвати свою вміння на цьому великому турнірі.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *