Компанія Take-Two підтвердила реліз GTA 6: Коли фанати зможуть погратиКомпанія Take-Two підтвердила реліз GTA 6: Коли фанати зможуть пограти

Компанія Take-Two офіційно підтвердила, що вихід Grand Theft Auto 6 запланований на 2025 рік, незважаючи на численні чутки про можливе перенесення релізу. За інформацією звіту, гра побачить світ восени.

Про це повідомляє itechua.com.

Розробники зі студії Rockstar Games поки що не розкрили деталей про новий проект, але пообіцяли поділитися новинами пізніше. Коли саме це станеться, поки невідомо.

Варто зазначити, що на початку місяця ігровий журналіст Джейсон Шрайєр також підтвердив, що реліз GTA 6 відбудеться у 2025 році, без відкладень.

Спершу гра буде доступна для консолей PS5 та Xbox Series X/S, а версія для ПК з’явиться дещо пізніше. Проте продуктивність на Xbox Series S може викликати певні занепокоєння через технічні обмеження цієї консолі.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *