У Stem суттєво зросли ціни на майбутню S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: скільки треба буде заплатитиУ Stem суттєво зросли ціни на майбутню S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: скільки треба буде заплатити

Компанія GSC Game World підняла ціни на всі версії гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl у Steam на 80%.

Цю інформацію передає “УНІАН”.

Тепер вартість гри зрівнялася з ціною у Microsoft Store. Розробники пояснили це рішення поточною ситуацією на ринку, зазначивши, що друга частина S.T.A.L.K.E.R. довгий час залишалася одним із найдешевших AAA-проєктів на платформі.

Підвищення цін стало необхідністю через ринкові умови. Проаналізувавши регіональні ціни, команда розробників підкреслила, що гра тривалий час продавалася за однією з найнижчих цін серед ААА-ігор. Вони також додали, що намагалися встановити адекватну ціну, враховуючи всі зміни.

  • Вартість стандартного видання зросла з 895 грн до 1597 грн.
  • Deluxe Edition подорожчав з 1199 грн до 2147 грн.
  • Ultimate Edition тепер коштує 2890 грн, замість колишніх 1599 грн.

Зміни не вплинуть фізичні копії гри

Представник компанії GSC Game World у офіційному Discord каналі гри уточнив, що ці зміни не вплинуть на фізичні копії гри, і їх можна буде придбати за старими цінами. Крім того, гравці, які вже оформили передзамовлення, не будуть змушені доплачувати різницю.

Нові ціни на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ще не набули чинності, але розробники пообіцяли, що вартість зміниться найближчими днями.

Реліз гри запланований на 20 листопада, вона вийде на ПК і Xbox Series, а також буде доступна в підписці Xbox Game Pass.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *