EA FC 25 ще не на релізі, а стример уже натрапив на курйозний баг у ранньому доступіEA FC 25 ще не на релізі, а стример уже натрапив на курйозний баг у ранньому доступі

EA FC 25 ще не вийшла офіційно, але деякі контент-мейкери отримали ранній доступ, і один з них зіткнувся з курйозним багом, коли стадіон занурився в повну темряву прямо під час матчу.

Відео з багом оприлюднене на платформі Twitch.

Для гравців, які оформили передзамовлення, гра стане доступною 20 вересня, проте популярні стримери та ютубери отримали можливість протестувати її раніше. Один з них, на ім’я NickRTFM, вже встиг зіткнутися з технічною несправністю.

NickRTFM був серед перших, хто почав трансляцію геймплею EA FC 25. Під час виконання завдання у режимі Ultimate Team гра несподівано “зламалася”. Після невдачі й перезапуску замість стандартного матчу він побачив лише чорний екран.

При цьому інтерфейс залишався активним — на екрані було видно мінімапу поля, рахунок і таймер, але сам стадіон немов опинився в темряві, що створювало ефект “блекауту”.

Ще один рік цього? EA, у вас була одна робота!” — з розчаруванням сказав стример, натякаючи на технічні проблеми гри.

Попри це, NickRTFM швидко усунув баг, але осад від цієї ситуації залишився.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *