Dark Horse Books анонсувало артбук, присвячений створенню S.T.A.L.K.E.R. 2Dark Horse Books анонсувало артбук, присвячений створенню S.T.A.L.K.E.R. 2

Видавництво Dark Horse Books анонсувало випуск артбуку “The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl“, який розкриває процес створення гри студією GSC Game World.

Цю інформацію передає players.com.ua.

На 208 сторінках видання буде представлено концепт-арти, коментарі розробників та інші матеріали, що ілюструють етапи створення гри. Артбук надійде до книгарень 27 травня 2025 року, а наступного дня його можна буде знайти в комікс-магазинах. Ціна складатиме $49.99. Інформації про наявність української версії поки що немає.

Генеральний директор компанії GSC Game World і керівник проєкту Євген Григорович заявив:

Чорнобильська зона відчуження завжди була для нас важливим джерелом натхнення. Ми щасливі, що можемо передати атмосферу Зони не тільки через гру, а й через цей артбук, створений з тією ж любов’ю, що й наш основний проєкт.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *