Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 заявили, що їхня мета — залучити нову аудиторіюРозробники S.T.A.L.K.E.R. 2 заявили, що їхня мета — залучити нову аудиторію

Гейм-директор S.T.A.L.K.E.R. 2 Євген Григорович і PR-менеджер компанії GSC Game World Захар Бочаров поділилися, що нова частина серії орієнтована в першу чергу на новачків, які не грали в попередні ігри.

Про це повідомляє players.com.ua.

Водночас розробники зазначили, що фанати серії зможуть знайти знайомі елементи, такі як повернення старих персонажів, що додасть грі додаткову глибину для них.

Основна мета полягала в тому, щоб зробити гру доступною для тих, хто нічого не знає про попередні частини. Ми розуміли, що до нас прийде багато нових гравців, і хотіли зробити їхній досвід цікавим.

Досвідчені гравці знайдуть знайомі моменти, як, наприклад, зустріч зі старими персонажами зі S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobyl. Вони зможуть сказати: “О, я знаю цього персонажа!” і отримають більш глибокий досвід, але знання попередніх ігор для цього не обов’язкове.

Ми також націлені на консольну аудиторію та користувачів Game Pass, які складуть значну частину нашої бази гравців. З самого початку ми робили гру для нових користувачів”.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2 запланований на 20 листопада для ПК та Xbox Series.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *