Колишні гравці Heroic розіграли сцену з минулого конфлікту на CCT Global FinalsКолишні гравці Heroic розіграли сцену з минулого конфлікту на CCT Global Finals

Під час матчу між командами Astralis та Team Liquid на CCT Global Finals, колишні гравці Heroic – Каспер “cadiaN” Меллер, Жакоб “Jabbi” Найгард та Мартін “stavn” Лунд – розважили глядачів незвичною виставою. Вони відтворили сцену, що відсилає до їхнього минулого конфлікту, який призвів до розпаду команди.

Перед стартом першого раунду на мапі Inferno всі учасники поєдинку зібралися на міді. CadiaN навмисне повернувся спиною до опонентів, що дозволило stavn і Jabbi символічно “вдарити його ножем у спину”.

Ця сцена нагадала глядачам про події осені 2023 року, коли між цими гравцями та керівництвом Heroic виник конфлікт. За словами клубу, Jabbi та stavn змусили менеджмент виключити cadiaN, а потім самі приєдналися до Astralis. 

В англомовному ком’юніті за Jabbi закріпилося прізвисько Stabbi, від англійського слова “stab”, що означає “вдарити ножем”. Однак самі кіберспортсмени заперечують цю версію, стверджуючи, що рішення змінити капітана було ухвалено колегіально.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *