M80 та fnatic побили рекорд за кількістю зіграних раундів на одній карті в історії CS2M80 та fnatic побили рекорд за кількістю зіграних раундів на одній карті в історії CS2

Кіберспортивні колективи M80 та fnatic встановили новий рекорд за кількістю зіграних раундів у професійній CS2 на одній мапі.

Про це повідомляє “Українська правда”.

Їхнє протистояння відбулося в рамках турніру ESL Pro League 20, де першою картою став Anubis, вибір команди M80. Від самого початку матч був дуже напруженим, і стало очевидно, що без додаткових раундів, так званого тай-брейку в кіберспорті, не обійдеться.

Жодна з команд не могла взяти першість над суперником у звичайний час гри, що навіть призвело до необхідності оголосити “ванну паузу“, аби гравці могли зробити перерву.

Зрештою, перемогу вирвали гравці M80, закінчивши гру з рахунком 37:34. Цей результат перевершив попередній рекорд, встановлений у матчі Elisa Invitational Fall 2024 між командами Zero Tenacity та Rhyno, де рахунок склав 30:34.

Коментар команди M80
Скриншот з CS2 NEWS
Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *