NaVi очолила світовий рейтинг за кількістю годин перегляду матчів влітку 2024 рокуNaVi очолила світовий рейтинг за кількістю годин перегляду матчів влітку 2024 року

У літньому сезоні 2024 року українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) стала найпопулярнішою у світі за кількістю годин перегляду її матчів.

Відповідну інформацію передає видання Forbes.

За даними аналітичного сервісу Esports Charts, за період з червня по серпень NaVi отримали 18,3 мільйона годин переглядів. Це дозволило їм очолити рейтинг популярності, випередивши французьку команду Team Vitality, яка набрала 16,1 мільйона годин, та європейську G2 з 14,6 мільйона годин.

Основний внесок у цей успіх забезпечили виступи NaVi на таких престижних турнірах, як IEM Cologne та Esports World Cup. На турнірі IEM Cologne, який проходив у серпні в Німеччині, NaVi дійшли до фіналу та зайняли друге місце, що стало важливим фактором у зростанні кількості переглядів. А вже у липні команда виборола перше місце на Esports World Cup 2024, організованому за підтримки Фонду державних інвестицій Саудівської Аравії. Ця перемога принесла NaVi $400 000 призових, що закріпило їхній статус однієї з найсильніших команд світу.

Ці два турніри разом забезпечили понад 60% від загальної кількості переглядів команди за літній сезон. За словами Артема Одінцова, співзасновника та CEO Esports Charts, поточний сезон став для NaVi найуспішнішим за останні роки.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *