Українська гра про зоопарк стала вірусною: трейлер зібрав сотні тисяч переглядів за деньУкраїнська гра про зоопарк стала вірусною: трейлер зібрав сотні тисяч переглядів за день

Гра від українських розробників привернула увагу авторитетного видання IGN і викликала обговорення серед геймерів. Деякі користувачі вважають, що вона має надто багато спільного зі Stardew Valley.

Мальовнича інді-гра Super Zoo Story, створена українською студією, опинилася в центрі уваги завдяки тому, що IGN опублікували трейлер гри на своїй сторінці в X (раніше Twitter).

Цю затишну рольову гру порівнюють із Stardew Valley, що вважається великим компліментом. Попри це, проект викликав певну критику з боку геймерів, які вказали на схожість між двома іграми.

Super Zoo Story пропонує гравцям можливість створити і управляти власним зоопарком, доглядаючи за понад 70-ма різними видами тварин. Однак, деякі гравці зазначили, що загальний стиль гри надто нагадує Stardew Valley, що викликало обурення у частини аудиторії.

ConcernedAPE має отримати частку від продажів, тому що це просто копія!” – пише один із популярних коментаторів під трейлером.

Розробники планують запустити кампанію на Kickstarter для завершення проекту, збір коштів стартує 1 жовтня. Наразі ж гравці можуть додати Super Zoo Story до списку бажань на сторінці гри в Steam.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *