Destiny Rising від Bungie та NetEase все ще в розробці і може бути анонсована найближчим часомDestiny Rising від Bungie та NetEase все ще в розробці і може бути анонсована найближчим часом

Кілька років тому в Інтернеті з’явилася інформація про розробку мобільної версії відомого онлайн-шутера Destiny. Наразі двоє відомих інсайдерів стверджують, що гра все ще перебуває на стадії розробки.

Про це повідомляє видання iTnet.

Інсайдер і датамайнер Kurakasis першим повідомив про існування мобільного шутера, зазначивши, що його назва — Destiny Rising і проект не скасований. За його інформацією, основну розробку веде китайська компанія NetEase, а Bungie виступає лише в якості допоміжної команди. Втім, процес розробки йде не так швидко, як очікувалося.

Скриншот допису

Журналіст Джефф Грабб (Jeff Grubb) доповнив цю інформацію, додавши, що Destiny Rising зберігатиме ключові елементи оригінальної гри, але з однією суттєвою відмінністю — мобільна версія не дозволить створювати і поступово розвивати власного героя. Натомість, гравці отримають заздалегідь підготовлених персонажів з унікальними здібностями та характеристиками.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *