Aurora Gaming здобуває свою першу перемогу на DreamLeague Season 23Aurora Gaming здобуває свою першу перемогу на DreamLeague Season 23

Команда Aurora Gaming вийшла переможцем у зустрічі з Team Liquid на турнірі DreamLeague Season 23 з Dota 2, забезпечивши свою першу перемогу на чемпіонаті. Цей успіх став значним досягненням для команди Ануча “Jabz” Джіравонга, який приєднався до колективу недавно.

Після двох турів команда Team Liquid набрала два бали. На наступний день, 21 травня о 13:00, Aurora Gaming зійдеться з PSG Quest, тоді як Team Liquid, під керівництвом Нети “33” Шапіри, зустрінеться з Xtreme Gaming. Ці матчі стануть важливими для подальшого розташування команд у турнірній таблиці.

DreamLeague Season 23 проходить з 20 по 26 травня, де команди змагаються за призовий фонд у розмірі мільйона доларів та 26 100 очок EPT.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *