Monte втратили тренера: знаковий наставник пішов із CS 2 складуMonte втратили тренера: знаковий наставник пішов із CS 2 складу

Українська кіберспортивна організація Monte оголосила про завершення співпраці з тренером команди з Counter-Strike 2 після більш ніж півтора року спільної роботи.

Про це повідомило видання Games 24.

Monte прощається з “Ламичем”

Колектив Monte розпрощався з Сергієм “lmbt” Бежановим, який був ключовою фігурою в досягненнях організації.

Розрив зі “Lmbt”

Хоча точні причини розставання не озвучуються, останні результати команди не відповідали очікуванням, а ознаки покращення не були помітні. Ключовим фактором, котрий міг вплинути на рішення про розрив, став провал у виході до основної стадії європейського RMR, що, в свою чергу, призвело до пропуску шанхайського Major. Проте Monte висловили вдячність Бежанову за спільну роботу і створили зворушливий триб’ют на його честь.

Наша дорога у Monte була сповнена викликів і це було справжнє американське гірко. Я вдячний кожному гравцеві та співробітнику, з якими я працював. Вірю, що цей склад продовжить рости і досягне успіхів. Скоро я знайду нові можливості для себе“, – зазначив тренер.

Гравці Monte також подякували Бежанову за його внесок у розвиток команди та підкреслили, як багато вони навчилися від нього.

Пост від kRaSnaL

Я неймовірно вдячний за 1,5 року співпраці з @LMBT_CSGO у Monte. Разом ми вийшли на мій перший Major і досягли багатьох інших значущих перемог. Він був невід’ємною частиною цього проєкту, і без нього ми не змогли б досягти того, чого досягли“, – написав kRaSnaL.

Після відходу “Lmbt” Сергій “DemQQ” Демченко залишається єдиним українським гравцем у складі Monte з CS 2, тоді як інші учасники команди є громадянами Польщі.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *