Головний турнір The International 2024 позбавить глядачів найбільш дратівливої частиниГоловний турнір The International 2024 позбавить глядачів найбільш дратівливої частини

Найбільший турнір з Dota 2, The International, приніс чудові новини у 2024 році.

Про це повідомляє Games 24.

Компанія Valve вирішила подбати про комфорт глядачів та внести зміни в те, що буде відображатися на екранах.

Хороші новини полягають у тому, що цьогоріч турнір пройде без внутрішньоігрової реклами. Valve оголосила, що під час The International 2024 не буде жодних спонсорських вставок чи рекламних банерів у грі.

Як і в інших кіберспортивних дисциплінах, таких як League of Legends, у Dota 2 організатори турнірів раніше могли розміщувати рекламні банери та інші елементи безпосередньо на карті або в інтерфейсі гри. Початково ці банери використовувалися для демонстрації ідентичності команд або гравців, але з часом їх стали застосовувати для реклами спонсорів. У відповідь на це Valve вирішила заборонити використання таких рекламних банерів, логотипів на базах і тегів у іменах гравців на цьогорічному турнірі. Це може дати більше простору для командних логотипів, хоча Valve ще не уточнила, чи буде цей простір заповнений, чи залишиться пустим.

Варто нагадати, що цьогорічний The International пройде на Королівській арені в Копенгагені, Данія. Ця подія не лише є найбільшим турніром у світі Dota 2, але й однією з ключових подій у всьому кіберспорті.

Змагання триватимуть з 4 по 15 вересня 2024 року.

У турнірі візьмуть участь 16 команд.

Поточний призовий фонд складає 2 280 855 доларів, але ця сума може збільшитися, оскільки Valve нещодавно запустила новий Компендіум, частина коштів з якого, як зазвичай, піде на збільшення призового фонду The International.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *