Команда Passion UA не зможе взяти участь в ALGS: 2024 Split 2 Playoffs через відсутність дозволу на виїзд з УкраїниКоманда Passion UA не зможе взяти участь в ALGS: 2024 Split 2 Playoffs через відсутність дозволу на виїзд з України

Українська кіберспортивна організація Passion UA повідомила, що її команда з Apex Legends не зможе взяти участь у Global Series: 2024 Split 2 Playoffs.

Про це стало відомо з офіційного повідомлення на сторінках клубу в соціальних мережах.

Команда не отримала дозволу на виїзд з України. Гравці звернулися до організаторів із проханням дозволити їм брати участь віддалено, але їм було відмовлено.

Нам доведеться пропустити фінал другого спліту ALGS. Навіть повний комплект необхідних документів не допоміг отримати дозвіл на виїзд для наших гравців. Ми зверталися до Міністерства спорту та Федерації кіберспорту України, але через посилення мобілізаційних заходів нам не змогли допомогти. Гравці нашого клубу також просили організаторів зробити виняток і дозволити їм грати з дому, але й тут отримали відмову“, – йдеться в заяві.

Раніше Passion UA пропустили Esports World Cup 2024, оскільки команда не змогла отримати дозвіл на виїзд.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *