Провідний виробник техніки анонсував грандіозний кіберспортивний турнір з Dota 2Провідний виробник техніки анонсував грандіозний кіберспортивний турнір з Dota 2

Dota 2 – це одна з найпрестижніших та найприбутковіших дисциплін у світі кіберспорту. Багато відомих компаній вирішують стати спонсорами турнірів. Одна із таких прикладів – компанія Samsung.

Про це повідомляє Games 24.

Samsung не вперше підтримує кіберспортивні заходи. Раніше вона вже спонсорувала змагання з таких ігор, як League of Legends та CS, а також активно сприяла розвитку кіберспорту в різних країнах.

Турнір з Dota 2, який буде проходити під назвою Odyssey Cup Dota 2 Championship, організують на серверах Південно-Східної Азії та Океанії, а фінал відбудеться в місті Мелака, Малайзія.

Змагання триватимуть протягом вересня та жовтня і завершаться гранд-фіналом, переможець якого отримає головний приз у розмірі 20 000 доларів.

  • Спершу відбудуться два кваліфікаційні раунди в Південно-Східній Азії, де шість команд з Індонезії, В’єтнаму, Малайзії, Філіппін, Сінгапуру та Таїланду змагатимуться за вихід до наступного етапу, тобто загалом 12 команд з цього регіону.
  • Дві команди з Нової Зеландії та Австралії також отримають шанс поборотися за перемогу. Ці кваліфікаційні матчі відбудуться з 21 по 25 вересня.
  • Після цього команди, що пройшли відбір, зустрінуться з чотирма професійними колективами, які були запрошені безпосередньо до турніру, а найкращі з них пройдуть до фіналу. Ця стадія відбудеться 28-29 вересня.
  • Гранд-фінал турніру запланований на 10-13 жовтня.

Безумовно, Samsung використовує цей захід як чудову можливість для просування своїх нових продуктів.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *