Стало відомо, коли вийде Lego Horizon Adventures: Sony випадково розкрила дату виходуСтало відомо, коли вийде Lego Horizon Adventures: Sony випадково розкрила дату виходу

Sony Interactive Entertainment, схоже, натякнула на дату виходу довгоочікуваної гри Lego Horizon Adventures, розробленої студіями Guerrilla Games та Studio Gobo.

Про це повідомляє Games 24.

Хоча офіційного оголошення ще не було, на сайті PlayStation з’явилася інформація про дату релізу.

Lego Horizon Adventures була вперше презентована під час червневого фестивалю Summer Game Fest, і її вихід планується до кінця 2024 року. Однак нещодавно користувач Reddit з ніком foreveryoung1108 зауважив на головній сторінці PlayStation банер з датою релізу – 14 листопада.

Попри сподівання, що офіційний анонс може бути зроблений на Indie World Showcase чи Nintendo Direct Partner Showcase, на цих заходах жодних новин про гру так і не прозвучало.

Що відомо про гру:

  • Події гри розгортаються в тому ж всесвіті, що і серія Horizon від Guerrilla Games, але світ повністю переосмислений у стилі Lego.
  • Гравці візьмуть на себе роль мисливиці на машини Елой, яка очолить команду різноманітних героїв у місії з порятунку чудового Lego-світу від давнього зла, поступово розкриваючи приховані таємниці їхнього минулого.

Lego Horizon Adventures розробляється для платформ ПК (Steam і Epic Games Store), PlayStation 5 та Nintendo Switch. Гра обіцяє більш легкий і безтурботний настрій у порівнянні з оригінальною серією, а також підтримку як локального, так і мережевого кооперативного геймплею.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *