У мережі з’явилася свіжа інформацію про майбутній флагман компанії Rockstar GamesУ мережі з’явилася свіжа інформацію про майбутній флагман компанії Rockstar Games

Відомий інсайдер Тайлер Маквікер, який раніше зумів точно передбачити деталі трейлера до GTA 6, знову поділився свіжою інформацією про майбутню гру від Rockstar Games.

Про це повідомляє itechua.com.

В останній заяві Маквікер розкрив, що у грі буде додано два нові острови, один з яких за своєю атмосферою нагадуватиме Багами. Крім того, він зазначив, що дирижабль, який з’явився у трейлері, створений на основі реального повітряного судна, яке використовується для контролю за наркотрафіком з Куби.

Цікаво, що раніше Маквікер натякав на можливість появи Куби в грі. Ця інформація ще більше розігріває очікування фанатів, адже компанія Rockstar обіцяє створити найбільший і найбільш деталізований відкритий світ в історії серії. Імовірно, нові острови стануть важливими елементами цього гігантського світу, значно розширюючи ігрову карту та додаючи ще більше можливостей для дослідження та взаємодії.

Очікування від GTA 6 продовжують зростати. Гравці по всьому світу з нетерпінням чекають, що нова гра перевершить всі попередні частини, запропонувавши ще більш реалістичний та захоплюючий ігровий процес. Після приголомшливого успіху GTA V, яка залишається популярною вже майже десять років, тиск на Rockstar надзвичайно великий. Фанати сподіваються не тільки на розширений відкритий світ, але й на інноваційні механіки, захопливі сюжетні лінії та унікальні способи взаємодії з навколишнім середовищем.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *