ESL схвалила використання SnapTap на турнірах Counter-Strike 2, попри заборону ValveESL схвалила використання SnapTap на турнірах Counter-Strike 2, попри заборону Valve

ESL, відомий організатор кіберспортивних подій, офіційно дозволив застосування SnapTap і Simultaneous Opposing Cardinal Directions (SOCD) на своїх турнірах з Counter-Strike 2.

Про це повідомляє Games 24.

Це нововведення дозволяє гравцям використовувати ці розширені функції клавіатури під час ESL-івентів.

Першим масштабним турніром, де будуть застосовані ці правила, стане ESL Pro League Season 20, який пройде з 3 по 22 вересня на Мальті з призовим фондом 750 000 доларів, як зазначає Games 24. Дозвіл на використання SnapTap і SOCD надасть гравцям можливість точніше виконувати складні маневри у грі.

Оновлення від Valve і реакція спільноти

Нещодавно компанія Valve заборонила використання SnapTap та аналогічних комбінацій, що передбачають декілька рухів в Counter-Strike 2. Цю заборону підтримали такі організатори, як BLAST і інші великі турніри. Зазначимо, що багато професійних гравців висловили незадоволення з цього приводу, адже ці бінди давно стали важливою частиною культури CS 2 і активно використовуються у професійних матчах.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *