Оголошено дату виходу Indiana Jones and the Great CircleОголошено дату виходу Indiana Jones and the Great Circle

На виставці Gamescom 2024 під час шоу Opening Night Live було оголошено новини щодо довгоочікуваного релізу – Bethesda представила свіжий трейлер гри Indiana Jones and the Great Circle.

Цю інформацію передає Root Nation.

З цього трейлера стало відомо, що нова частина пригод відомого археолога та авантюриста вийде 9 грудня на платформах Xbox Series X/S та ПК. Тим часом власники PlayStation 5 змушені будуть зачекати – орієнтовно до весни 2025 року.

Озвучення трейлера виконав Трой Бейкер, його голосом говорить сам Індіана Джонс. У відео гравцям натякнули на ті пригоди, які чекатимуть на них у новій грі.

Таємничі артефакти, підступні вороги, древні відкриття, динамічний екшн, – говорить за кадром Трой Бейкер. – Це світ постійної небезпеки, де потрібно діяти швидко, щоб вижити. Велике коло охоплює всю планету – від храмів зі зміями в джунглях до гробниць зі скорпіонами в пустелі. Величезні відкриті простори, які можна досліджувати, повні таємниць, які ви зможете розкрити“.

Індіана Джонс, як відомий археолог і досвідчений дослідник, матиме у своєму арсеналі більше, ніж лише батіг, пістолет та знаменитий капелюх. Він також використовуватиме камеру та щоденник для фіксування своїх знахідок і деталей, знайдених у навколишньому середовищі. Ці предмети стануть “ключем до розгадування древніх головоломок, які приховують шукані секрети”.

Indiana Jones and the Great Circle вже можна попередньо замовити в Steam. Ті гравці, які придбають преміальне або колекційне видання гри, зможуть почати грати на три дні раніше за інших. Крім того, ці видання включають цифровий артбук, костюм та сюжетне DLC The Order of Giants.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *