Gamescom 2024: в ході заходу було презентовано нове відео з геймплеєм S.T.A.L.K.E.R. 2Gamescom 2024: в ході заходу було презентовано нове відео з геймплеєм S.T.A.L.K.E.R. 2

На Gamescom 2024 студія GSC Game World презентувала нову демоверсію свого очікуваного шутера S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля.

Про це повідомляє Games 24.

Презентація, яка відбулася під час офіційної трансляції на Xbox, продемонструвала 14 хвилин свіжого геймплею, що дало гравцям змогу детальніше ознайомитися з атмосферним та небезпечним світом гри.

Під час трансляції керівник GSC Game World Євген Григорович коментував ігровий процес. Відео включало інтенсивні нічні перестрілки, напружену битву з мутантом-кровопивцею та сцени біля вогнища.

Також було представлено інтерфейс гри на консолі та систему модифікації зброї. Григорович наголосив, що основним завданням під час розробки S.T.A.L.K.E.R. 2 було надати гравцям максимальну свободу дій. Це включає як участь у запеклих боях, так і можливість вільно досліджувати світ гри у своєму темпі. Він підкреслив, що значна частина контенту розташована у відкритому світі, спонукаючи гравців досліджувати локації поза основними місіями.

Демонстрація отримала схвальні відгуки від представників індустрії, зокрема Digital Foundry та The Verge, які високо оцінили гру. Важливо зазначити, що на Xbox Series X гра працює зі швидкістю 60 кадрів на секунду з вражаючою якістю зображення.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *