Оголошено дату релізу Final Fantasy XVI для ПКОголошено дату релізу Final Fantasy XVI для ПК

Після тривалого очікування версія Final Fantasy XVI для ПК нарешті отримала офіційну дату виходу.

Про це повідомляє pcgamer.

Раніше гра була доступна виключно на PlayStation 5, але менш ніж через місяць, власники ПК також зможуть насолодитися цим екшн-РПГ від Square Enix. Гра стане доступною в Steam та Epic Games Store вже 17 вересня. На жаль, не відбулося несподіваного запуску під час Gamescom, як дехто очікував, але 17 вересня також вийдуть два платних доповнення. Наразі вже доступна демо-версія гри.

Реліз Final Fantasy XVI для ПК буде представлений у двох виданнях: стандартному та “повному”, яке включає доповнення The Rising Tide та Echoes of the Fallen. Як це часто буває, при попередньому замовленні ви отримаєте додаткові бонуси, серед яких спеціальна зброя та аксесуари.

Демо-версія, доступна вже зараз, включає початкову частину гри та спеціальний режим Eikonic Challenge. Цей режим створений спеціально для демо-версії і дозволяє гравцям ознайомитися з основними механіками та бойовою системою через квест у підземеллі та битву з босом. Усі збереження з демо-версії (за винятком Eikonic Challenge, який є самостійною історією) можна буде перенести в повну версію гри, тож перегравати демо-версію після релізу не доведеться.

Також були опубліковані системні вимоги гри, які, як не дивно, виявилися не такими високими, як можна було очікувати. Мінімальні вимоги включають 16 ГБ оперативної пам’яті та графічні карти на рівні AMD Radeon RX 5700, Intel Arc A580 або NVIDIA GeForce GTX 1070. Гра працюватиме лише на 64-бітних версіях Windows 10 або 11. Найбільш вражаючим є те, що для встановлення гри знадобиться 170 ГБ дискового простору. Нижче наведені мінімальні та рекомендовані системні вимоги для Final Fantasy XVI.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *