Представлено жеребкування та розклад перших матчів на IEM Dallas 2024Представлено жеребкування та розклад перших матчів на IEM Dallas 2024

З офіційним оголошенням посіву команд на турнірі IEM Dallas 2024 фанати CS2 по всьому світу готуються до неймовірних баталій. Захоплюючі матчі групового етапу розпочнуться 27 травня в американському Далласі. У групі A зустрічі обіцяють бути насиченими: G2 Esports зійдуться з Team Falcons, тоді як Team Vitality зіткнуться з Monte.

У групі B також очікується напружена боротьба, де Virtus.pro зіграють проти Heroic, а Natus Vincere зіткнуться з BIG. Початкові матчі будуть в форматі best-of-1, а подальші протистояння відбудуться до двох перемог.

IEM Dallas 2024 триватиме з 27 травня до 2 червня і обіцяє неймовірну боротьбу за призовий фонд у розмірі $250 тис. та кваліфікацію на IEM Cologne 2024. Фанати мають час готуватися до захоплюючого шоу, яке обіцяє надзвичайні емоції та неперевершений драйв від найкращих команд у світі CS2.

Васькевич Вероніка

Від Васькевич Вероніка

У журналістиці я недовго, але мені подобається моя робота. Я обожнюю передавати свої знання іншим людям та відкривати для них світ технологій. Я щаслива коли поруч сім'я і кохана людина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *