Sumerian Six: у веречні вийде тактична стелс-стратегія про альтернативну Другу світову війнуSumerian Six: у веречні вийде тактична стелс-стратегія про альтернативну Другу світову війну

Студія Artificer разом із видавництвом Devolver Digital анонсували, що тактична стелс-стратегія Sumerian Six, про яку стало відомо в червні цього року, вийде на ПК 2 вересня 2024 року.

Про це повідомляє ukranews.com.

Гру можна буде знайти на платформах Steam, EGS та GOG, повідомляють “Українські Новини”.

Події гри розгортаються в альтернативній версії Другої світової війни, де в центрі сюжету знаходиться загін “Енігма”, що складається з найталановитіших учених планети. Їм доведеться об’єднати свої зусилля, щоб не дати Третьому Рейху підкорити світ, використовуючи загадкову субстанцію “гайсштофф”.

Розробники обіцяють акцент на стелс-елементи, шість унікальних персонажів та загальну стилістику, що нагадує проекти тепер вже неактивної студії Mimimi Games. В Artificer не приховують, що черпали натхнення з ігор цієї студії.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *