The Farm 51 представила новий проект: Chernobylite 2: Exclusion ZoneThe Farm 51 представила новий проект: Chernobylite 2: Exclusion Zone

Польська студія The Farm 51 офіційно анонсувала нову гру Chernobylite 2: Exclusion Zone.

Про це повідомили на офіційному сайті розробників.

У цьому проекті гравці зможуть створювати і вдосконалювати своїх персонажів, досліджуючи просторий відкритий світ, вступати в бої з ворогами і формувати власну команду.

Вирушайте в захоплюючу подорож по Чорнобильській зоні відчуження у цій постапокаліптичній рольовій грі. Відкривайте нові горизонти, стикаючись з небезпеками і монстрами, що ховаються в тіні. Залишайтеся живими в інтенсивних боях завдяки потужній зброї, розвитку навичок, підтримці товаришів та співпраці з фракціями“, — зазначено в описі гри на сторінці Steam.

Chernobylite 2: Exclusion Zone отримає українську текстову локалізацію. Гра планується до випуску в 2025 році на консолях і ПК, проте конкретна дата поки не визначена.

Олексій Степаненко

Від Олексій Степаненко

Досвідчений автор. Наразі спеціалізуюся на кіберспорті, сучасних технологіях та новітніх розробках у сфері ігор. Занурений у світ інновацій, активно досліджую нові тренди і ділюся своїми аналітичними статтями на різних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *